Udstillinger og pressemeddelelse

 

Denne artikel er fra Magasinet Stræderne i anledning af dette efterårs udstilling hos Arne Helth i September måned. Næste udstilling bliver 12 akvareller af det finske nationalepos "Kalevala"  i hos ODD-Fellow Palæet i Helsingør i anledning af 100-året for Finlands selvstændighed. 

Malerierne afspejler et ukueligt livssyn

Hanne Hauer er en glad maler, der hele livet har malet – af lyst. Båret af et ukueligt livssyn har hun givet sig tid til at dyrke maleriet som et modstykke til hendes professionelle liv som grafisk designer – og landskabsarkitekt, en uddannelse hun tog i en sen alder, også af lyst.

Hendes baggrund er reklamebranchen, dels som ansat kreativ direktør, dels som selvstændig gennem mange år, hvorefter hun i en moden alder igen fulgte sin lyst og kom på Kunstakademiet. Hun har desuden lært malerkunst hos Gerda Svane og gået hos Askov Jensen på Glyptoteket. Hun maler som hun er – med energi og optimisme. Billederne i hjemmet på Frederiksberg står i kø for at blive udstillet.

Hun har livslang erfaring, men maler med ungdommelig styrke i mange genrer, gerne i lyse farver, der afspejler hendes veloplagte tilgang til livet.

Udtryksmidlerne er et enkelt formsprog og en enkekel farvebevidsthed, der uddyber det følelsesmæssige i de forskellige motiver – fra natur til dejlige kvindebilleder.

Gennem årene har Hanne Hauer haft en række udstillinger. En af de seneste (2015) i Den Gule Villa på Frederiksberg under overskriften Nordiske Billeder, der illustrerer Hanne Hauers engagement i det nordiske samarbejde, gennem et aktivt medlemskab af foreningen Norden.

12 akvareller af det finske nationalepos "Kalevala"  i hos ODD-Fellow Palæet i Helsingør i anledning af 100-året for Finlands selvstændighed. De 12 akvareller 

Seneste kommentarer

03.03 | 13:54

Kan du ikke lægge maleriet af Dronningen og hendes hund ud på nettet ? Og nogle portrætbilleder ?

05.05 | 10:50

hvad koster dette billed og hvor stor er det

05.05 | 10:38

hvad koster dette billed og hvor stor er det

Del siden